Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μάσκες Apivita Μέρος 2


Λατρεύω τις μάσκες της Apivita! Τις έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες, είτε σε κανονικές συσκευασίες είτε σε δειγματάκια, και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν σχεδόν όλες με 2-3 εξαιρέσεις. Έχω κάνει παλιότερα review για την μάσκα με βασιλικό πολτό, με σταφύλι, θαλάσσια λεβάντα και αγγούρι αλλά και με πράσινη άργιλο, αλόη, πρόπολη και πορτοκάλι.

apivita masks

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις υπόλοιπες 5 μάσκες και για ένα scrub.


Η πρώτη είναι η μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες με εκχύλισμα gingko biloba. Είναι η πρώτη μάσκα που χρησιμοποίησα για τα μάτια και μου άρεσε αρκετά. Θεωρώ ότι ενυδάτωσε αρκετά την περιοχή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε με τους μαύρους κύκλους. Επίσης η μυρωδιά δεν μου πολυάρεσε, μυρίζει λίγο σαν τη μάσκα με αγγούρι. Σε γενικές γραμμές, όμως, μου άρεσε και σίγουρα θα την αγοράσω πάλι.
biloba mask

Δεύτερη μάσκα είναι πάλι για τα μάτια, αυτή τη φορά με σταφύλι. Πρόκειται για μια αντιρυτιδική μάσκα ματιών η οποία λειαίνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης και βοηθάει το δέρμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο λόγω του ελαίου από σταφύλι που περιέχει.
grape eye mask


Πάμε σε ένα scrub. H Apivita εκτός από το scrub με ελιά και με βερύκοκο, έχει και το scrub με μύρτιλλο. Περιέχει ήπια οξέα φρούτων από μύρτιλλο όπως επίσης και κόκκους αμυγδάλου και jojoba αλλά και μέλι, λάδι και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Είναι απλά εξαιρετικό!
bilberry mask


Επόμενη είναι η μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με φραγκόσυκο. Με εκχύλισμα φραγκόσυκου, χαμομηλιού, βούτυρο καριτέ, έλαιο σιταριού και λεβάντας και βιταμίνη Ε ενυδατώνει, καταπραύνει από ερεθισμούς και αφήνει πολύ μαλακό το δέρμα.
prickly pear mask


Η αντιρυτιδική και συσφικτική μάσκα με σταφύλι είναι από τις αγαπημένες μου. Μου αρέσει που έχει μέσα κόκκους και μυρίζει φανταστικά. Είναι ίδια με την μάσκα με σταφύλι για τα μάτια και βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων και γραμμών έκφρασης χαρίζοντας απαλότητα και ενυδάτωση.
grape mask apivita


Τελευταία μάσκα είναι η μάσκα για απαλό καθαρισμό με ροζ άργιλο. Την άφησα τελευταία γιατί δεν μου πολυάρεσε. Η μάσκα αυτή απευθύνεται σε ξηρά δέρματα, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωσή μου μιας και έχω πολύ λιπαρό δέρμα. Καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους και πιστεύω ότι το κάνει, αλλά για τις δικές μου ανάγκες που χρειάζομαι πιο έντονο και βαθύ καθαρισμό δεν κάνει. Αν όμως, έχετε κανονικό/ξηρό δέρμα δοκιμάστε την.
pink clay mask


Αυτές ήταν οι μάσκες που δοκίμασα. Θα ήθελα πολύ να μάθω και την δική σας γνώμη για τις μάσκες της Apivita. Οι δικές μου αγαπημένες είναι η μάσκα με βασιλικό πολτό, η μάσκα με πορτοκάλι και η μάσκα με σταφύλι. Εσάς; :)

1 σχόλιο:

  1. εγώ πάλι που έχω κανονική επιδερμίδα λάτρεψα την τελευταία μάσκα .Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...