Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Bioten αναζωογoνητικό γαλάκτωμα για κανονικό δέρμα


Το γαλάκτωμα της Bioten με lime και κυδώνι μου ταίριαξε πάρα πολύ γιατί καταρχάς μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φρουτένια του μυρωδιά (ακόμα και τον χειμώνα που συνήθως προτιμώ πιο γλυκές μυρωδιές πχ. βανίλια, σοκολάτα, μπισκότο, καρύδα). Επίσης, απορροφάται πολύ γρήγορα και ενυδατώνει το δέρμα. Δεν αφήνει καμία λιπαρότητα και φυσικά δεν έχει όλα αυτά τα βλαβερά συστατικά πχ parabens και είναι parafin & colorant Free.

bioten review quince

Το καθαρό αιθέριο έλαιο lime βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας έχοντας ταυτόχρονα αναζωογονητική επίδραση στο μυαλό και το σώμα.
Το εκχύλισμα κυδωνιού αποκαθιστά την ισορροπία της υγρασίας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για μία αίσθηση τέλεια απαλού δέρματος χωρίς λιπαρότητα.

Η σειρά διαθέτει ακόμη 4 προϊόντα (το γαλάκτωμα εντατικής ενυδάτωσης για ξηρό δέρμα με γιαούρτι και εκχύλισμα bamboo, το γαλάκτωμα αναδόμησης-θρέψης για πολύ ξηρό δέρμα με εκχύλισμα βαμβακιού και ρυζιού, το συσφικτικό γαλάκτωμα με έλαιο μανταρινιού και το γαλάκτωμα μεταξένιας λάμψης για κανονικό προς ξηρό δέρμα με έλαιο Macadamia)


Περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρεία και τα προϊόντα της θα βρείτε εδώ


Πολλά φιλιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...