Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

L'Oreal ντεμακιγιάζ και γαλάκτωμα καθαρισμού

Ακόμη ένα Review, το οποίο άργησα πολύ να κάνω. Αφορά σε 2 προϊόντα της L'Oreal και πάμε να σας πω αναλυτικά για το καθένα.


Το πρώτο είναι το L'Oreal Ideal Fresh γαλάκτωμα καθαρισμού.

loreal makeup remover

Είναι για κανονική και μικτή επιδερμίδα με ενεργό συστατικό το σαλικυλικό οξύ για καθαρισμό σε βάθος γιατί όπως ξέρετε οι λιπαρές επιδερμίδες βγάζουν και αρκετό σμήγμα και χρειάζεται ακόμα και 2 φορές τη μέρα ο καθαρισμός, όχι μόνο για το μακιγιάζ αλλά και για τους ρύπους που φράσουν τους πόρους. Επίσης, έχει αντιβακτηριδιακή δράση έχοντας σαν συστατικό το σαλικυλικό οξύ που απομακρύνει φυσικά τα μικρόβια. Είναι ένα πολύ ωραίο γαλάκτωμα που αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ.


Το δεύτερο προϊόν είναι το L'Oreal Απαλό Ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών.

loreal ντεμακιγιάζ ματιών

Δυστυχώς, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, μου έχει τελειώσει και είχα ξεχάσει να το βγάλω φωτογραφία αλλά σας βάζω μια που βρήκα από το google για να δείτε τις 2 φάσεις του.


Είναι ένα διφασικό ντεμακιγιάζ, ειδικό για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής. Η πιο σκούρα φάση, πλούσια σε απαλά έλαια, απομακρύνει αποτελεσματικά τα αδιάβροχα και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Η διαφανής φάση είναι μια πολύ απαλή λοσιόν που χαρίζει ευχάριστη και δροσερή αίσθηση.

Το ανακινείτε καλά για να ενωθούν οι δύο φάσεις και βάζετε σε ένα βαμβάκι.

Βγάζει αρκετά καλά το μακιγιάζ αλλά έχω δοκιμάσει και καλύτερα όπως πχ. το αντίστοιχο της Seventeen και θα μπορούσα να πω και το Garnier Express 2 σε 1 (αν και το χρησιμοποιώ λίγο καιρό). Επίσης, το στόμιό του με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί μόλις πας να το βάλεις στο βαμβάκι τρέχει από παντού.



Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια είναι η γνώμη σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...