Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Seventeen Natural Velvet Foundation Review


Αυτό το μεικάπ έχει SPF 20, είναι 35ml, είναι αρκετά καλυπτικό και δίνει μια τέλεια ομοιόμορφη όψη. Απλώνεται πολύ εύκολα και δίνει μια βελούδινη αίσθηση. Δεν είναι λιπαρό και διαρκεί πολλές ώρες. Επίσης, έχει βιταμίνες, φυτικούς πολυσακχαρίτες, για δέσμευση ελέυθερων ριζών και πλούσια ενυδάτωση. Έχει αντηλιακά φίλτρα για αντιρυτιδική προστασία και η τιμή του είναι στα 17ευρώ, τουλάχιστον όταν το πήρα εγώ.
Δυστυχώς το Νο05 που μου πρότεινε η κοπέλα στα Hondos Center ήταν ανοιχτό για μένα. Σας έχει τύχει ποτέ να σας προτείνουν ένα χρώμα μεικάπ που δεν αντιστοιχεί στο δικό σας ή μόνο σε μένα συμβαίνει; Παρ’όλα αυτά έκανα μίξη με ένα μεικάπ της Radiant το οποίο τελείωσε και τώρα το χρησιμοποιώ με την Garnier BB Cream. Μ'άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα το ξανάπαιρνα αν η τιμή του ήταν λίγο πιο χαμηλή.
 Παρακάτω σας έχω και 2 φωτογραφίες.. 
*Μια φίλη μου λατρεύει την πούδρα από τη συγκεκριμένη σειρά. Αν την έχετε δοκιμάσει, πείτε μου τη γνώμη σας*
                            seventeen foundation reviewnatural velvet foundation

2 σχόλια:

  1. Welcome back.Το έβαλα στο μάτι.Ψάχνω για make up που να μην είναι λιπαρό συν οτι έχει δείκτη προστασίας.Θα το κοιτάξω την επόμενη φορά που θα βγώ για ψώνια..

    tzen89.blogspot.gr
    Αν θες ρίξε μια ματιά.Εχω ξεκινήσει και στο youtube..Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν έριχνες μόνο μια ματιά!!Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις καλυπτικό, μ'αρέσει πολύ το L'oreal Infallible αλλά δεν έχει SPF. Αν θέλεις οπωσδήποτε SPF, νομίζω είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο μεικάπ. Και πραγματικά, όταν το απλώνεις νιώθεις πολύ βελούδινο το δέρμα.. Πολύ ωραίο το blog σου, θα το παρακολουθώ από δω και πέρα :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...