Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Rimmel London Review

Καλημέρα κορίτσια! Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για 3 προϊόντα της Rimmel.

H Rimmel είναι μια αγγλική εταιρεία καλλυντικών. Πριν λίγο καιρό σας έκανα review για το Lasting Finish Foundation όπως επίσης και για την Extra Super Lash Mascara και σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για 3 ακόμα προϊόντα αυτής της εταιρείας.

Η επαφή μου με την Rimmel έγινε πριν 2 χρόνια με την αγορά της πούδρας STAY MATTE. Την εκθείαζαν όλες οι youtubers και αποφάσισα να την δοκιμάσω. Είναι μια εξαιρετική πούδρα για να σετάρεις το foundation και να μείνει στη θέση του για ώρες και είναι transparent που σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου χρώμα. Και φυσικά είναι πάρα πολύ οικονομική! Τι άλλο θες από μια πούδρα;

rimmel stay matte

Επόμενο προϊόν είναι η παλετίτσα για τα φρύδια BROW THIS WAY. Βγαίνει σε 3 χρώματα (light, medium, dark). Εγώ πήρα την dark. Περιέχει ένα προϊόν σε gel (αριστερά) και μια σκιά (δεξιά). Επίσης έχει δυο πινελάκια. Είναι μια εξαιρετική παλέτα που είναι ό,τι πρέπει για ταξίδια. Αγαπημένο προϊόν!

brow this way

brow rimmel


Τέλος, έχουμε ένα concealer από την σειρά WAKE ME UP. Είναι στην απόχρωση Νο 040 soft beige και μου αρέσει πολύ. Είναι αρκετά καλυπτικό, μένει λίγο στις γραμμές έκφρασης αλλά όχι πάρα πολύ, ειδικά αν το σετάρεις με πούδρα. Είναι κι αυτό πολύ οικονομικό.

wake me up concealer review


Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από όλα τα προϊόντα της Rimmel London. Έχει απίστευτα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές και είναι πλέον μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες.

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Rimmel?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...