Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Loreal Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου Review

Αν έχεις λιπαρά μαλλιά στη ρίζα και ξηρές άκρες τότε αυτό το review είναι για σένα!

Όποιος έχει λιπαρά μαλλιά ξέρει πόσο πολύ ταλαιπωρούμαστε που πρέπει κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα να λούζουμε τα μαλλιά μας. Αυτό, λοιπόν, σκέφτηκαν οι ειδικοί της L'Oreal και δημιούργησαν την σειρά Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου η οποία αυτό που κάνει είναι να καθυστερεί μια μέρα του λούσιμο. Δηλ αντί να τα λούσεις σε 2 μέρες τα λούζεις σε 3 εξ ού και το 72 ώρες που αναφέρει στη συσκευασία.


Δράση Αργίλου

Όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα, ξέρετε ότι ιδανική είναι η πράσινη άργιλος η οποία καθαρίζει σε βάθος. Το ίδιο συμβαίνει και στα μαλλιά. Έτσι, αυτή η σειρά περιέχει 3 είδη αργίλου: την πράσινη που καθαρίζει βαθιά τη ρίζα, την μπλε που ενυδατώνει τα μήκη και κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και την λευκή που ενδυναμώνει τις άκρες για να μην σπάνε.

Η σειρά περιλαμβάνει ένα αντιπιτυριδικό σαμπουάν, ένα σαμπουάν αναζωογόνησης, ένα conditioner και μια μάσκα.

Η καινοτομία είναι στο ότι πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά (στη ρίζα) πριν το λούσιμο! Την αφήνεις 5-10 λεπτά να απορροφήσει τη λιπαρότητα και νιώθεις τα μαλλιά σου πολύ ξερά σαν να έχεις βάλει ένα κιλό λακ. Μετά από 10 λεπτά συνεχίζεις κανονικά το λούσιμο με σαμπουάν και conditioner. Επαναλαμβάνετε μετά από 1 εβδομάδα.

Loreal Hair Mask

Loreal Δράση αργίλου μάσκα μαλλιών

Hair mask argile loreal

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σειρά έχω δει πραγματικά αποτελέσματα. Τα μαλλιά όντως διαρκούν 72 ώρες και λούζοντάς τα νομίζεις ότι είναι πιο καθαρά. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή τους που είναι τσιμπημένη, ίσως επειδή είναι ακόμα καινούρια. Η μάσκα έχει γύρω στα 8-9€ και το conditioner και το σαμπουάν στα 4-5€. Πάντως οι συσκευασίες (ειδικά το σαμπουάν) είναι μεγάλες και λόγω της μη καθημερινής χρήσης των προϊόντων, μένουν για πολύ καιρό οπότε τελικά συμφέρει. Ειδικά από τη στιγμή που βοηθάει τόσο πολύ με την λιπαρότητα.. 

Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! 



4 σχόλια:

  1. Exw dokimasei to sampouan k ontws einai eksairetikotato! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα χρόνια έχω δοκιμάσει τα πάντα όσον αφορά τη λιπαρότητα και δεν ήταν τίποτα αποτελεσματικό. Αυτή η σειρά είναι η μόνη που έχει αποτέλεσμα, έστω και μικρό γι'αυτό και με έχει ενθουσιάσει!

      Διαγραφή
  2. Απο που το προμηθευεσαι;στα super market δεν ταεχω βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον Μασούτη το πήρα και υπάρχει ακόμα, το έχω δει. :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...