Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Pharmacydiscount.gr Unboxing

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Ξέρω ότι σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα μιλήσει για το συγκεκριμένο online φαρμακείο και σας είχα πει ότι δεν είχα μείνει ικανοποιημένη γιατί είχε αργήσει πολλές μέρες να φτάσει το πακέτο αλλά και γιατί δεν έβαλαν κανένα δειγματάκι.


pharmacydiscount unboxing review

Αυτήν την φορά, όμως, είχαν πολύ καλή έκπτωση σε προϊόντα Apivita οπότε είπα να το εκμεταλλευτώ. Τα προϊόντα που πήρα είναι τα εξής:
1. Apivita Αφρός Καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα
2. Apivita scrub βαθιάς απολέπισης με ελιά
3. Apivita Suncare Κρέμα Προσώπου με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη SPF 30
4. Frezyderm Ac-Norm Medilike Effect 2

Στο βίντεο που ανέβασα στο youtube μπορείτε να δείτε το Unboxing και τις τιμές των προϊόντων.

Εξακολουθώ να μην είμαι ικανοποιημένη από το κατάστημα λόγω δειγμάτων. Έχετε παραγγείλει από το pharmacydiscount.gr και αν ναι ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;



5 σχόλια:

  1. αγαπω αγορες απο ηλ.φαρμακεια!το συγκεκριμενο δε θυμαμαι να το επελεξα ποτε! ο αφρος της απιβιτα ειναι καταπληκτικος. να τα χαρεις ολα! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολλοί είναι δυσαρεστημένοι από το εν λόγω φαρμακείο οπότε δεν έχασες και τίποτα που δεν το έχεις επιλέξει ;) Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω Apivita, οι μάσκες τους είναι εξαιρετικες! έκανα και εγώ την πρ'ωτη μου παραγγελία απο ηλεκτρονικό φαρμακείο και περιμένω με ανυπομονησία να παραλαβω το πακετάκι μου! :)
    Φιλιά
    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να είναι όλα οκ με την παραγγελία σου και να σου βάλουν δειγματάκια. Δυστυχώς εγώ και τις 2 φορές έμεινα δυσαρεστημένη. Οι μάσκες είναι όντως εξαιρετικές :) Λατρεύω τις μάσκες με βασιλικό πολτό και πορτοκάλι!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχες επιλογές. Πολύ αγαπημένα προϊόντα! Με γεια σου! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...