Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

MAC Concealers Review

Σήμερα θα σας πω 2 λόγια για 2 κονσίλερ της MAC. Το Prolongwear και το Studio Sculpt. Το τελευταίο νομίζω ότι δεν κυκλοφορεί πλέον.

MAC concealer

mac concealer

Το Prolongwear concealer είναι ένα πολύ καλυπτικό κονσίλερ με πολύ μεγάλη διάρκεια και δεν αφήνει καμία γραμμή στις ρυτίδες. Το έχω στην απόχρωση NW20, είναι λίγο πιο ανοιχτό από το χρώμα του δέρματός μου και δίνει πολύ ωραία φωτεινότητα κάτω από τα μάτια. Είναι πολύ λογικό που τόσες youtubers, bloggers κλπ το εκθειάζουν γιατί κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο κονσίλερ που υπάρχει. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι για την συσκευασία του, που παρά το γεγονός ότι έχει αντλία, βγαίνει περισσότερη ποσότητα απ' ότι χρειάζεσαι. Η τιμή του είναι γύρω στα 17€.

MAC Studio Sculpt

MAC Studio Sculpt review

MAC Concealer

MAC Concealer review

Το Studio Sculpt είναι επίσης πολύ καλυπτικό, καλύπτει και μαύρους κύκλους και tattoo, η σύστασή του είναι πιο παχύρρευστη (σαν κρέμα) όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου καλό για λιπαρές επιδερμίδες όπως η δική μου. Είτε το βάλεις με πινέλο, είτε με τα χέρια, μένει στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και έχει cakey αποτέλεσμα δηλ. με λίγα λόγια φαίνεται ότι έχεις παστωθεί με κονσίλερ (ενώ δεν ισχύει). Να μην αναφέρω τι γίνεται αν το σετάρεις με πούδρα. Αποτυχία! Ίσως, βέβαια, αν έχετε ξηρή επιδερμίδα να σας βολέψει. Για μένα πάντως το συγκεκριμένο κονσίλερ δεν ήταν καλό και δεν θα το ξανα-αγοράσω.


Έχετε δοκιμάσει κάποιο κονσίλερ της MAC; Ποιο είναι το αγαπημένο σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...