Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Apivita Ορός Λάμψης με μύρτιλλο και βιταμίνη C

Ακόμα ένα review για έναν ορό από την αγαπημένη Apivita. Αυτήν την φορά πρόκειται για τον πράσινο ορό που προσφέρει λάμψη. Αν θέλετε να δείτε το review για τον μπλε ορό ενυδάτωσης πατήστε εδώ.

apivita radiance serum

Πράσινος ορός Apivita

Ο πράσινος ορός είναι για ηλικίες 25+. 



Περιέχει μύρτιλλο (λειαίνει την επιδερμίδα), βιταμίνη C (αυξάνει την παραγωγή ποιοτικού κολλαγόνου), άγριο τριαντάφυλλο και ρόδι (τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα), συνένζυμο q 10 (αυξάνει το χρόνο ζωής των κυττάρων), λυκοπένιο και πρόπολη (έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση), αιθέρια έλαια λεμόνι,πορτοκάλι και νερόλι (αναζωογονούν την επιδερμίδα).

Ο ορός λάμψης προσφέρει λαμπερή, αναζωογονημένη και ξεκούραστη επιδερμίδα. Υπόσχεται μείωση των δυσχρωμιών και γενικότερη βελτίωση της ομοιογένειας της επιδερμίδας. Απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και μυρίζει πολύ ωραία, σαν λεμόνι.

Χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα. Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Επειδή δίνει μια φωτεινότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τις πρωινές ώρες.

Γενικά είναι ένας πολύ ωραίος ορός, όπως και ο μπλε, και πραγματικά δε μπορώ να πω ποιος μου αρέσει περισσότερο. Έρχεται σε ένα πολύ όμορφο γυάλινο μπουκαλάκι και μια πολύ μικρή ποσότητα φτάνει για όλο το πρόσωπο. Τα 15ml κοστίζουν από online φαρμακεία περίπου 18€.

Επόμενη αγορά θα είναι σίγουρα ο κόκκινος ορός κατά των ρυτίδων.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιον ορό; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας;




2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον ορός! Θα τον συμπεριλάβουμε σίγουρα στην επόμενη παραγγελία μας από online φαρμακείο. Πολύ ενημερωτικό post! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Να το δοκιμάσεις σίγουρα! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...