Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Bioten Skin Defence αντιρυτιδική-συσφικτική κρέμα ματιών

Η σειρά Βioten Skin Defence είναι ένα προηγμένο σύστημα αντιρυτιδικής-αντιγηραντικής περιποίησης βασισμένο σε κλινικές μελέτες και στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης, όπως αναφέρει και στο site της Bioten.

Bioten αντιρυτιδική κρέμα

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και γι΄αυτό χάνει την ελαστικότητά του. Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών είναι για ηλικίες 35-45 και, αν και δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία, δυστυχώς είμαι αρκετά κοντά. Αποτελείται από 100% φυσικό εκχύλισμα ροδιού, το οποίο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Επίσης έχει Pro- Εlaskin, το οποίο είναι σύμπλεγμα θαλάσσιας προέλευσης και ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης (κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό και ενυδατωμένο) και διεγείρει την κυτταρική ανανέωση (προσφέρει αντιρυτιδική προστασία).

Το χρησιμοποιώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι όσον αφορά τις ρυτίδες και γραμμές έκφρασης (στην ιστοσελίδα γράφει ότι μετά από 28 μέρες ο αριθμός των ρυτίδων μειώνεται κατά 79%--οψόμεθα) , αλλά σίγουρα θα έχει βοηθήσει την περιοχή να είναι πιο ενυδατωμένη. Επίσης μυρίζει πολύ ωραία και απορροφάται γρήγορα και είναι χωρίς parabens, paraffin.

Γενικά μου άρεσε η κρεμούλα, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω κι άλλες για να βρω αυτήν που θα με καλύπτει απόλυτα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...