Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Pharm16.gr

Καλησπέρα!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα καινούριο (για μένα) online φαρμακείο. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από το pharm16.gr. Είναι ένα φαρμακείο που έχει τα πιο φθηνά προϊόντα σε σχέση με άλλα online φαρμακεία. Τα μεταφορικά είναι 3€ για περιοχές εκτός Αττικής και 2€ για εντός, ενώ όταν τα προϊόντα κοστίζουν πάνω από 40€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. (Τα μεταφορικά όσον αφορά το ofarmakopoiosmou.gr είναι 3€ για εκτός Αττικής και 2€ για εντός, ενώ είναι δωρεάν για προϊόντα 30€ και άνω. Όσο για το bestpharmacy.gr, τα μεταφορικά είναι 2€ παντού και δωρεάν για παραγγελίες πάνω από 50€. Εννοείται ότι αν επιλέξετε την αντικαταβολή, θα έχετε και μια επιβάρυνση παραπάνω. Αν θέλετε να δείτε την γνώμη μου γι' αυτά τα 2 φαρμακεία πατήστε εδώ και εδώ.)

Το συγκεκριμένο, λοιπόν, φαρμακείο βρίσκεται στην Αθήνα και έχει τις καλύτερες τιμές συγκριτικά με άλλα. Αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω τα παρακάτω προϊόντα από εκεί. Τα παρήγγειλα την Παρασκευή το πρωί, τα έστειλαν την Παρασκευή το μεσημέρι και τα παρέλαβα την Δευτέρα το πρωί. Απίστευτο;;;  Και όχι μόνο αυτό, μου έβαλαν και 4 δειγματάκια να δοκιμάσω και είναι όλα της Apivita. Ίσως επειδή όλα τα προϊόντα που παρήγγειλα ήταν αυτής της μάρκας. Πάντως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο φαρμακείο και σίγουρα θα ξαναπαραγγείλω από εκεί.
Πάμε, όμως, να δούμε τι πήρα!


pharm16 unboxing

1. Apivita Natural Serum Ενυδάτωσης 15ml  18,20€
2. Apivita Μάσκα Προσώπου Ενυδάτωσης και Δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα 40ml   6,50€
3. Apivita Κρέμα με πρόπολη 40ml   5,14€
4. Apivita Gel ήπιας απολέπισης με βερύκοκκο 40ml   6,50€
5. Apivita Express Beauty Μάσκα ενυδάτωσης με αγγούρι 2X8ml   2,08€
6. Apivita Express Beauty Μάσκα αντιρυτιδική και συσφικτική με σταφύλι 2X8ml   2,08€

Τα υπόλοιπα είναι δειγματάκια και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Θα σας κάνω review για όλα αυτά! Αν θέλετε να δείτε το unboxing βίντεο δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ!

Εσείς ποια προϊόντα Apivita χρησιμοποιείτε;;


2 σχόλια:

  1. Είχα χρησιμοποιήσει ένα peeling της Apivita με βερίκοκο και ήταν εξαιρετικό! Νομίζω πως είναι πολύ καλή εταιρία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά προς το παρόν και μ'άρεσε πολύ. Θα κάνω Review μόλις έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.. :) Το scrub με ελιά το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είναι εξαιρετικό!! Αν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει, πάρ'το και θα με θυμηθείς! Είναι όντως πολύ καλή εταιρεία και ευτυχώς που υπάρχουν και online φαρμακεία και βρίσκεις προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...