Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Elf, Sephora, Essence, Maybelline

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που πήρα όλα αυτά τα προϊόντα αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έκανα post για να σας πω πως μου φάνηκαν.

Το πρώτο προϊόν, για το οποίο θα σας μιλήσω, είναι το πινέλο της Elf.



Πιστεύω όλες ξέρετε αυτό το πινέλο. Το χρησιμοποιούν πάρα πολλά άτομα και αποφάσισα να το πάρω κι εγώ για να δω αν όντως ισχύουν όλα αυτά που λέγοντα. Τελικά ισχύουν! Αυτό το πινέλο είναι κανονικά για πούδρα αλλά εγώ (όπως και αρκετές άλλες κοπέλες) το χρησιμοποιώ για να απλώσω το foundation. Το απλώνει πάρα πολύ καλά και δεν αφήνει γραμμές. Είναι ένα πολύ καλό και φθηνό πινέλο και συνιστώ σε όλες να το δοκιμάσουν. Γενικά αυτή η μάρκα είναι πολύ καλή και φθηνή. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Δεύτερο προϊόν είναι το beautyblender από τα Sephora.


Αυτή ήταν μια πολύ κακή αγορά.. Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι είναι πάρα πολύ σκληρό και δεν απλώνει καλά το foundation. Το δοκίμασα και λίγο βρεγμένο αλλά δυστυχώς τίποτα. Πάλι καλά που το είχα πάρει και με έκπτωση. Κρίμα γιατί είχα ακούσει ότι ένα ανάλογο σφουγγαράκι κάνει εκπληκτική δουλειά.

Από την Essence έχω μόνο 3 μολύβια ματιών και τα λατρέυω.





Έχουν πάρα πολύ καλή χρωματική απόδοση, είναι πολύ μαλακά και πολύ φθηνά (2 ευρώ) και δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα είναι τόσο τέλεια. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά και τα λατρεύω.

Και πάμε σε ένα σχετικά καινούριο προϊόν από τη Maybelline και δεν είναι άλλο από τις σκιές/βάσεις για τα μάτια Color Tattoo.



Με έκπτωση από τα Hondos Center, το πήρα 6 ευρώ ενώ κανονικά η τιμή του είναι στα 8. Είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ. Και το χρώμα (Permanent Taupe) και η απόδοση και η μεγάλη διάρκεια. Το χρησιμοποιώ είτε σαν βάση είτε από μόνο του και μ'αρέσει πάρα πολύ που μένει σταθερό τόσες ώρες. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Έχει αρκετά χρώματα για να διαλέξετε.

Φιλάκια πολλά σε όλους!!

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...