Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Haul!!

Καλησπέρα!!
Σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα, και δεν εννοώ από άποψη καιρού -γιατί ψιλοβρέχει- αλλά επειδή είναι Παρασκευή και έρχεται το Σαββατοκύριακο και έρχονται και τα γενέθλιά μου!! Και αν και τα γενέθλια έχουν αρχίσει και γίνονται αγχωτικά όσο περνούν τα χρόνια, δεν παύει να είναι μια όμορφη μέρα με εκπλήξεις και δώρα.. Γι'αυτό λοιπόν, αποφάσισα να πάω μια βόλτα στα μαγαζιά και να πάρω δώρα στον εαυτό μου.. Δεν πήρα πολλά πράγματα, βέβαια, αλλά αυτά που πήρα τα χρειαζόμουν.

Κατ'αρχάς, έχω να πω ότι γύρισα OΛΑ τα μαγαζιά στην Εγνατία και στην Τσιμισκή.. Έξω από το Flomar είχαν βάλει και ένα μανό το οποίο ήταν εκπληκτικόοοο!!


Βρήκα αρκετά πράγματα που μου άρεσαν αλλά επειδή κάθε φορά βγαίνω για συγκεκριμένα πράγματα και καταλήγω να παίρνω άλλα, αποφάσισα να είμαι πολύ συγκρατημένη. Οπότε πήρα 2 μπλουζίτσες απλές και καθημερινές για την παραλία, ένα μαύρο μαγιό, 2 κρέμες (την L'Oreal Triple Active Anti-Shine για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες και την Johnsons daily essentials για κανονικές-μικτές), 2 μανό σε παστέλ αποχρώσεις, ένα σαμπουάν της Schwartzkopf και ένα αφρόλουτρο της Lux.






Οι κρέμες ήταν δώρο από τη μαμά μου και τις πήρα γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό ( η Johnsons ήταν σε προσφορά στα Hondos Center). Θα κάνω ανάλογο review να σας πω πως μου φάνηκαν.

Αυτές, λοιπόν, ήταν οι αγορές μου..
Φιλάκια!!


4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι πολύ ωραία τα χρώματα. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο το σομόν αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ωραίο και το άλλο..

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...