Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Korres Black Pine First Impressions

Korres Black Pine Review

Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ τη σειρά Μαύρη Πεύκη του Κορρέ. Το σετ περιέχει την κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και ένα καθαριστικό προσώπου σε μινι συσκευασία.

Το καθαριστικό μου άρεσε αρκετά, καθαρίζει πολύ ωραία το δέρμα, μυρίζει ωραία και δεν νιώθεις να τραβάει το δέρμα καθόλου. Η κρέμα ημέρας έχει πολύ ωραίο άρωμα, απορροφάται πολύ γρήγορα και ενυδατώνει πάρα πολύ την επιδερμίδα. Μετά από χρήση 2 μηνών νιώθω πολύ απαλό και σφριγηλό το δέρμα μου. Η κρέμα ματιών ενυδάτωσε αρκετά την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες δεν νομίζω ότι είναι αποτελεσματική. Αν όμως, δεν έχετε τέτοια θέματα, θα σας αρέσει πολύ. Κάπου διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέμα με την κρέμα και ότι δάκρυζαν τα μάτια τους. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα, πάντως αν έχετε ευαίσθητα μάτια ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Αυτή η σειρά σε γενικές γραμμές με άφησε αρκετά ικανοποιημένη και θα την ξανααγοράσω, αλλά θα δοκιμάσω και την κρέμα νυκτός την επόμενη φορά. Αν την έχετε χρησιμοποιήσει, αφήστε μου σχόλιο με τις εντυπώσεις σας.

Φιλάκια πολλά,


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...