Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Maybelline SuperStay 24h Foundation


Το Maybelline SuperStay 24h Foundation το έχω περίπου 1 χρόνο αλλά για κάποιο λόγο δεν το χρησιμοποιούσα. Ίσως επειδή είχα αγοράσει κι άλλα και θεωρούσα ότι είχαν προτεραιότητα. Είχα κάνει ένα first impressions video πριν 6 μήνες, αλλά αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσω συστηματικά και να κάνω ένα αναλυτικό review γι'αυτό.


maybelline foundation

Καταρχάς μ'αρέσει η συσκευασία του. Διαθέτει αντλία, όπως και οι περισσότερες συσκευασίες της Maybelline. Η απόχρωση που έχω πάρει είναι το 010 Ivory το οποίο είναι λίγο ανοιχτό για την επιδερμίδα μου. Έχει Spf19 και είναι για κανονικές επιδερμίδες και η κάλυψη που παρέχει θα έλεγα ότι είναι μέτρια. Το τελείωμα είναι ματ και  δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και πολύ φυσικό και δεν είναι τυχαίο που 2 φορές με ρώτησαν ποιο μεικάπ χρησιμοποιώ γιατί είναι πολύ ωραίο.

Όσον αφορά τη διάρκεια, σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες, όπως η δική μου, η διάρκεια θα έλεγα ότι είναι 6-7ώρες πράγμα το οποίο είναι πολύ καλό γιατί αρκετά μεικάπ βγάζουν λιπαρότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στις 7-8 ώρες βγαίνει λιπαρότητα ακόμα και με πούδρα και αρχίζει και γυαλίζει η επιδερμίδα στη ζωνη Τ και σίγουρα για μένα δεν κρατάει 24 ώρες όπως υπόσχεται. Επίσης, λόγω της λιπαρότητας που βγαίνει δεν είναι non-transfer. Αλλά πιστεύω ότι σε κανονικές/ξηρές επιδερμίδες θα είναι πιο αποτελεσματικό.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πάρα πολύ καλό foundation, οικονομικό με αρκετές αποχρώσεις και κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και δίνει ένα πολύ ωραίο ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα.

Εσείς το έχετε χρησιμοποιήσει; Αν ναι, σας άρεσε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...