Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Maybelline Master Sculpt + Master Contour


Όλες οι makeup lovers έχουμε εμμονή με το μακιγιάζ και με το να δοκιμάζουμε καινούρια προϊόντα.
Τελευταία έχει γίνει ντόρος για 2 προϊόντα της Maybelline, το Master Contour και το Master Sculpt.
Και τα 2 είναι για να κάνετε κοψίματα στο πρόσωπό σας και ταυτόχρονα να φωτίζετε περιοχές όπως τα ζυγωματικά. Το πρώτο είναι σε κρεμώδη μορφή ενώ το δεύτερο σε μορφή πούδρας.


Το Master Contour είναι κρεμώδες και ματ. Έχει την πιο σκούρη πλευρά για σκιάσεις και την πιο φωτεινή για να δώσει φως στα ζυγωματικά, στο τόξο του φρυδιού κλπ. Απλώνεται και αναμιγνύεται πολύ εύκολα και δίνει ένα πολύ απαλό φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνονται έντονες γραμμές. Από κάτω το περιστρέφετε για να βγει περισσότερο προϊόν. Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις την light 01 και την medium 02.

maybelline contour


Το Master Sculpt είναι σε μορφή πούδρας και έχει κι αυτό 2 χρώματα αλλά το πιο φωτεινό έχει και shimmer που σημαίνει ότι δίνει πιο έντονη λάμψη από το προηγούμενο. Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο από το Master Contour. Απλώνεται πολύ εύκολα και δεν χρειάζεσαι πολύ προϊόν. Έρχεται σε μια πολύ ωραία συσκευασία με πινελάκι και καθρέφτη. Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις την light 01 και την medium 02.


maybelline sculpt

master sculpt review

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη και από τα δυο, και σε ποιότητα αλλά και σε τιμή, και σίγουρα θα σας πρότεινα να τα δοκιμάσετε!

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα σαν εμένα, θα σας πρότεινα το Master Sculpt γιατί το Master Contour θα πρέπει μετά να το σετάρετε. Αν όμως θέλετε ένα κρεμώδες προϊόν που έχει φυσικό αποτέλεσμα τότε το Master Contour είναι για εσάς.

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δυο;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...