Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Wycon Liquid Concealer Review

Πέρυσι, περπατώντας στην Τσιμισκή ανακάλυψα ένα μαγαζί με προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας Wycon. Δεν την είχα ακούσει ποτέ. Έψαξα, λοιπόν, και έμαθα ότι είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 και έχει ανοίξει μαγαζιά σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

Πρόκειται για μια εταιρεία καλλυντικών με πολύ οικονομικά προϊόντα.

Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα υγρό κονσίλερ στην τιμή των 5,5€.

wycon review

Υπάρχουν συνολικά 8 αποχρώσεις και στο site της εταιρείας αναφέρει ότι το συγκεκριμένο κονσίλερ είναι μεγάλης διάρκειας, είναι καλυπτικό και ιδανικό για να μειώνει ατέλειες.


Το δοκίμασα, λοιπόν, και σήμερα θα σας πω την γνώμη μου γι'αυτό.

  • Η συσκευασία του είναι πολύ όμορφη και κομψή, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Θυμίζει πολύ την εταιρεία Kiko. Είναι διαφανής και έχει βουρτσάκι που απλώνεις το προϊόν.
  • Είναι μέτριας κάλυψης 
  • Απλώνεται πολύ εύκολα 
  • Μαζεύει ελαφρώς σε γραμμές έκφρασης και ρυτίδες, αλλά όταν το σετάρετε με πούδρα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα

Γενικώς έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από αυτό το κονσίλερ και δεν το περίμενα, γιατί δεν είχα χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν αυτής της εταιρείας, δεν είναι ακούσει γενικώς γι'αυτην την εταιρεία και η τιμή του ήταν too good to be true.

Το μόνο αρνητικό που έχει είναι το πολύ έντονο άρωμα που έχει. Μόλις το απλώνετε μυρίζει λες και βάλατε άρωμα. Αλλά πέραν τούτου, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της Wycon; Αν ναι, ποιά η γνώμη σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...