Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Korres Μανόλια Κρέμα Ημέρας και Νύχτας


Αγαπώ τις κρέμες του Κορρέ. Έχω δοκιμάσει αρκετές και σήμερα θα μιλήσουμε για μια κρέμα που χρησιμοποιούσα τον τελευταίο καιρό και δεν είναι άλλη από την κρέμα με φλοιό μανόλιας.

Οι περισσότερες κρέμες του Κορρέ έρχονται σε συσκευασία 1+1, και το συγκεκριμένο σετ περιέχει μια κρέμα ημέρας με spf15 και μια κρέμα νυκτός.

Κορρές μανόλια

Korres magnolia day and night cream

Κορρές μανόλια


Απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 30, όταν δηλαδή αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες.
Ο φλοιός μανόλιας δρα επανορθωτικά σε λεπτές γραμμές και πρώτες ρυτίδες και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε χρόνιες φλεγμονές, οι οποίες προκαλούν μόνιμες ρυτίδες.
Όπως όλες οι κρέμες Κορρέ, αποτελείται απο 95% φυσικά συστατικά (βιταμίνες C,E κλπ) και δεν περιέχει σιλικόνες, parabens και άλλα βλαβερά συστατικά.

Η κρέμα ημέρας είναι μια πολύ ελαφριά κρεμούλα με spf15, η οποία απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα και γρήγορα και δεν αφήνει καμία λιπαρότητα. Είναι πολύ ενυδατική και έχει πολύ ωραίο άρωμα, αλλά είναι λίγο έντονο.

Η κρέμα νύχτας έχει πιο πλούσια υφή, γιατί είναι ενισχυμένη με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Είναι λίγο πιο βαριά και νομίζω ότι θα ταίριαζε καλύτερα σε κανονικές επιδερμίδες και όχι λιπαρές, γιατί βγάζει λίγη λιπαρότητα.

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη ειδικά με την κρέμα ημέρας και σίγουρα θα την ξαναγοράσω μιας και η τιμή τους ειναι στα 15€ περίπου.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;

3 σχόλια:

  1. Αγαπώ τις ενυδατικές του Korres.Εχω δοκιμάσει την κρέμα τζελ με ροδυ...απλα καταπληκτική.Πολυ ωραιο το review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Νένα μου! Εμένα αυτή με ρόδι δεν μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά συμφωνώ για τις ενυδατικές του Κορρέ, είναι πάρα πολύ καλές και αγαπημένες! :)

      Διαγραφή
  2. βρήκα αυτές τις πολύ καλές κρέμες σ ένα online φαρμακείο που τις είχε και σε προσφορά, https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...