Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

L'Oreal False Lash Telescopic Mascara Review


Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές μάσκαρες και συνήθως προτιμώ αυτές που δίνουν όγκο. 

Έχοντας ακούσει πολλά, όμως, για την L'Oreal False Lash Telescopic Mascara, η οποία δίνει περισσότερο μήκος, αποφάσισα να την δοκιμάσω.

Loreal Telescopic Mascara Review

L'Oreal False Lash Telescopic Mascara Review

Η συσκευασία είναι πολύ όμορφη και κομψή. Έρχεται σε μια ασημί συσκευασία με μαύρα γράμματα και το βουρτσάκι είναι πλαστικό με κοντές τριχούλες και αρκετά λεπτό, πράγμα το οποίο σε βοηθάει να την βάζεις αρκετά κοντά στην ρίζα της βλεφαρίδας.

Νομίζω ότι είναι ιδανική για κοπέλες που έχουν κοντές βλεφαρίδες γιατί τις "πιάνει" πολύ καλά, όπως επίσης και για τις κάτω βλεφαρίδες που είναι από τη φύση τους πιο κοντές.

Δίνει αρκετό μήκος, χωρίς όγκο και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες. Με δεύτερη στρώση, όμως, τις κολλάει. Επίσης, στεγνώνει πολύ εύκολα και γρήγορα.

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αλλά δεν είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.

Ποια είναι η δική σας γνώμη για την L'Oreal False Lash Telescopic Mascara? 


2 σχόλια:

  1. Το βουρτσάκι μου αρεσει γιατι φτανει ακομα και τις πιο μικρες βλεφαρίδες. Το ιδιο ειχα παθει και εγω με την Essence Princess Lash mascara την οποια λατρευαν ολες οι bloggers αλλα για μενα ηταν απογοήτευση, οι βλεφαρίδες κολλουσαν μεταξυ τους και εβγαζε υπερβολικο προιον.

    Φιλια
    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει καμία μάσκαρα της essence, αλλά για την L'Oreal False Lash Telescopic Mascara είχα ακούσει πολύ καλά λόγια.. Εμένα προσωπικά δεν με τρέλανε.. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...