Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κορρές κρέμα προσώπου με ρόδι


Το καλοκαίρι αγόρασα 3 σετ του Κορρέ γιατί μ'αρέσουν πολύ οι κρέμες του. Έχω δοκιμάσει την κρέμα με άγριο τριαντάφυλλο και την κρέμα με άνθη αμυγδαλιάςΣειρά, λοιπόν, έχει η ρυθμιστική και ενυδατική κρέμα-gel με ρόδι.

κορρές ρόδι

Όπως θα ξέρετε, κάποιες κρέμες του Κορρέ έρχονται σε σετ 1+1 δώρο και είναι πάρα πολύ οικονομικές και επειδή είναι και καλής ποιότητας, με φυσικά προϊόντα και χωρίς parabens κλπ τις προτιμώ. 

Τελειώνοντας, λοιπόν, την δεύτερη συσκευασία έχω ολοκληρωμένη άποψη γι'αυτήν την κρέμα.

korres rodi

Πρόκειται για μια κρέμα σε μορφή gel. Έρχεται στο κλασσικό γυάλινο κουτάκι που έχουν όλες οι κρέμες του Κορρέ σε ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ χρώμα. 

Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά. Η μυρωδιά δεν μου άρεσε καθόλου, παρ'όλο που την έχω πλέον συνηθίσει. Επίσης, θεωρώ ότι βγάζει λίγη λιπαρότητα αν και απευθύνεται σε λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. 

Πέρα από αυτά, απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται σε μεγάλο βαθμό και είναι μια καλή ενυδατική κρέμα για την τιμή της.

Στην ερώτηση αν θα την ξανα-αγόραζα θα έλεγα μάλλον όχι. Παρ'ολο που μου άρεσε σε γενικές γραμμές, έχω δοκιμάσει καλύτερες κρέμες που με βόλεψαν περισσότερο. 

Εσείς την έχετε χρησιμοποιήσει;



2 σχόλια:

  1. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω το ρόδι. Προς το παρόν έχω την κρέμα με άγριο τριαντάφυλλο και συμφωνώ με το review που είχες κάνει-είναι πολύ καλή για τη μεικτή επιδερμίδα μου. Η επόμενη ίσως να είναι με το αμύγδαλο μιας και θα έχει πιάσει το καλοκαίρι μέχρι τότε, και όπως λες απορροφάται καλύτερα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Εγώ έχω πάρει αυτήν με μανόλια οπότε και θα είναι η επόμενη που θα χρησιμοποιήσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...