Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation Review


Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά αγαπώ τα foundations της L'Oreal. Το αγαπημένο μου είναι το Infallible 16H και μιας και τελείωσε, αποφάσισα να αγοράσω το L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation

Έχει βγει και στην κανονική του μη ματ μορφή, αλλά μιας και έχω λιπαρή επιδερμίδα είπα να πάρω αυτό, αρχικά, και μετά το άλλο. 

L'Oreal Infallible 24H Foundation

Loreal Matte Infallible

Μ'αρέσει πολύ η συσκευασία του γιατί είναι πολύ εύχρηστη και βολική για ταξίδια και ενώ δεν έχει αντλία, με ένα πάτημα βγαίνει ιδανική ποσότητα. 

Το χρώμα του (20-sand) είναι ιδανικό για μένα γι'αυτήν την εποχή αλλά βγαίνει μόνο σε 6 αποχρώσεις. (10pocelain, 11-vanilla, 12-natural rose, 13-rose beige, 20-sand, 30-honey).

Η διάρκειά του είναι εξαιρετική!! Δεν ξέρω αν διαρκεί 24 ώρες, αλλά από τις 8πμ μέχρι τις 9μμ που το φοράω σχεδόν καθημερινά χωρίς primer και κάποιες μέρες χωρίς πούδρα, έχω παρατηρήσει ότι δεν φεύγει και δεν βγάζω μεγάλη λιπαρότητα... και έχω από τα πιο λιπαρά δέρματα. 

Το τελείωμά του είναι ματ και είναι μέσης κάλυψης.

Τέλος, για την υφή και εφαρμογή του έχω να πω ότι είναι σαν μια ελαφριά κρέμα-μους και απλώνεται πάρα πολύ ωραία και δίνει μια ομοιομορφία στο πρόσωπο.


Όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα, πρέπει απλά να πάτε και να το πάρετε! Είναι ξεκάθαρα must-have!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...