Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Essence & Catrice review

Σήμερα θα σας μιλήσω για 1 προϊόν της Essense και δυο της Catrice. 
Από Essence έχω δοκιμάσει και το foundation και concealer, αλλά από Catrice δεν είχα δοκιμάσει τίποτα μέχρι που αγόρασα αυτά τα δυο προϊόντα. Και δεν είναι άλλα από το Catrice Prime&Fine Smoothing Refiner Primer και το Catrice Camouflage Cream για τα οποία γίνεται μεγάλος ντόρος.


Το Catrice Prime&Fine Smoothing Refiner Primer είναι ένα primer, το οποίο το βάζετε κάτω από το foundation για να το διατηρήσει στην θέση του περισσότερη ώρα. Χρειάζεται πολύ λίγο προϊόν και θα σας κρατήσει για πάντα. Είναι πολύ οικονομικό και από τα καλύτερα primer που έχω χρησιμοποιήσει. Είναι ένα κρεμώδες primer σε πολύ ωραίο ροζ χρωματάκι και σε ένα πολύ ωραίο βαζάκι που κλείνει πολύ καλά και είναι κατάλληλο για ταξίδια. Απλώνεται πάρα πολύ εύκολα και κάνει το μεικάπ να μένει για περισσότερες ώρες.

catrice primer

catrice review

prime & fine catrice


Ένα επίσης πολύ ωραίο προϊόν της Catrice είναι το Catrice Camouflage Cream. Πρόκειται για ένα concealer με κρεμώδη υφή με πολύ μεγάλη κάλυψη σε ένα μαύρο βαζάκι με γυαλί όπου μπορείς να δεις το χρώμα του. Δυστυχώς το γυαλί μου έσπασε μετά από πτώση :( . Είναι κι αυτό πολύ οικονομικό και αν σας αρέσουν τα κονσίλερ σε μορφή κρέμας θα το λατρέψετε. Είναι πολύ σταθερό και το χρησιμοποιώ ακόμη και για βάση για σκιές στα βλέφαρα και οι σκιές μένουν εκεί μέχρι να τις αφαιρέσεις. Το σετάρω σχεδόν πάντα με πούδρα κάτω από τα μάτια, αλλά μερικές φορές μένει στις λεπτές γραμμές. Πάντως για την τιμή και την κάλυψή του είναι τέλειο!

catrice concealer

catrice review


Και πάμε και σε ένα προϊόν της Essense. Πρόκειται για το Essence Superfine Eyeliner Pen δηλ. ένα eyeliner με λίγο χοντρή μυτούλα αλλά με το οποίο μπορείς να κάνεις και λεπτή γραμμή. Αυτό το προϊόν με έβαλε σε δίλημμα. Από τη μια μου άρεσε όπως γράφει, μένει σταθερό και δεν μουντζουρώνει, αλλά από την άλλη στεγνώνει γρήγορα μέσα στην συσκευασία και ενώ το έχω πολύ λίγο καιρό άρχισε μια να γράφει και μια όχι. Είναι πολύ οικονομικό και αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα το ξαναέπαιρνα.

essence review

essence superfine eyeliner

Ποια προϊόντα θα μου προτείνατε να δοκιμάσω από αυτές τις 2 εταιρείες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...