Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Boxpharmacy.gr Haul


Καλησπέρα! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που αγόρασα από κάποιο online φαρμακείο. Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά αυτήν την φορά είπα να διαλέξω ένα φαρμακείο από Θεσσαλονίκη. Βρήκα το boxpharmacy.gr όπου είχε 40% σε προϊόντα της Apivita κι έτσι έκανα την αγορά. Την επόμενη κιόλας μέρα ήταν σπίτι μου.
Όλα ήταν πολύ καλά τοποθετημένα στο κουτί μαζί με την απόδειξη και μια ευχαριστήρια επιστολή.





 Αγόρασα, λοιπόν, 6 μάσκες/scrub, μια κρέμα χεριών και ένα τύπου Liposan.

boxpharmacy unboxing


Η κρέμα χεριών με αλόη και μέλι είχε αρχική τιμή 4,90€ και την πήρα μόλις 2,94€.


 Όλες οι μάσκες είχαν αρχική τιμή 3,20€ και τις πήρα 1,92€. Εξαίρεση αποτελούν η κρέμα απολέπισης με μύρτιλο και η μάσκα αναζωογόνησης με φραγκόσυκο (αρχική τιμή 4,90€ , τελική 2,94€)







Και τέλος το LipCare με φραγκοστάφυλο με αρχική 4,30€ και τελική 2,58€.




Τα θετικά ήταν ότι ήρθαν όλα τα πράγματα την επόμενη μέρα και ήταν καλά συσκευασμένα. Το κόστος αποστολής ήταν μόλις 2€, αλλά αυτό ισχύει για τα περισσότερα online φαρμακεία.

Τα αρνητικά ήταν ότι το Lip Care με φραγκοστάφυλλο ήταν λιγάκι χαλασμένο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες και δεν υπήρχε ούτε ένα δειγματάκι, κάτι το οποίο με χάλασε αρκετά γιατί σε προηγούμενες αγορές από άλλα φαρμακεία είχαν αρκετά δείγματα. Κι επίσης το site τους δεν είναι πολύ εύχρηστο γιατί δεν μπορείς να βάλεις/αλλάξεις το όνομα, διεύθυνσή σου πάρα μόνο κατά την παραγγελία.

Εύχομαι οι αρμόδιοι να αλλάξουν κάποια πράγματα γιατί πραγματικά το boxpharmacy δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλα φαρμακεία και έχει πολύ καλές τιμές και πολύ γρήγορη αποστολή.

Αυτά από μένα... Αν έχετε αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας..


17 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! Αυτό με τα δείγματα με ενοχλεί κ μένα πολύ, γιατί έτσι και αλλιώς οι εταιρίες τους τα δίνουν τζάμπα!
    Καλές περιποιήσεις λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, έτσι είναι όπως τα λες. Ελπίζω να το αλλάξουν αυτό κάποια στιγμή. Σ' ευχαριστώ πολύυυ :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες οι μάσκες κ οικονομικες. Καλα αυτό με τα δείγματα μου συμβαίνει πολύ συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να δοκιμάσω όλες τις μάσκες της Apivita και τώρα θα έχω αυτήν την ευκαιρία.. Αλήθεία; Από ποια καταστήματα δεν είχες δείγματα; Εμένα ήταν η πρώτη φορά πάντως..

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου! Το πρώτο που παρατήρησα ήταν ότι δεν είχαν δειγματάκια στο κουτί :P Το Lip Balm μήπως ήταν από το εργοστάσιο έτσι και δεν ευθύνεται η εταιρεία;

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να ήταν εργοστασιακό γι' αυτό δεν έδωσα και πολλή σημασία αλλά τα δειγματάκια ήταν μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Με γεια όλα Μελίνα, να τα χαρείς! Οι μάσκες της Apivita είναι λατρεία! Όσο για το lip balm εγώ θα έλεγα να στείλεις e-mail στο φαρμακείο μαζί με φωτογραφία, κανονικά ή πρέπει να στο αντικαταστήσουν ή να σου επιστρέψουν τα χρήματα που πλήρωσες γι'αυτό! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! :) Είναι όντως πολύ ωραίες οι μάσκες της Apivita. Όσες έχω δοκιμάσει (εκτός από την μάσκα με αγγούρι) μου αρέσουν πολύ! Το σκέφτηκα κι εγώ να σου πω την αλήθεια αλλά βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να το επιστρέψω και να μου στείλουν άλλο, άσε που ίσως δεν φταίνε αυτοί και να είναι εργοστασιακό το λάθος.. Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Δε νομίζω ότι θα σου ζητήσουν να το επιστρέψεις, εξάλλου φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει πρόβλημα το lip balm. Θα σου πρότεινα να τους στείλεις e-mail και βλέπεις τι θα κάνεις από εκεί και πέρα ανάλογα με την απάντησή τους. Ναι είναι λίγα τα χρήματα που έδωσες, τα έδωσες όμως και έχεις ένα προϊόν που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις, οπότε είναι κρίμα. :)

      Διαγραφή
    3. Σ'ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου για το σχόλιο και την συμβουλή! :) Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Πολυ ομορφες αγορες σου!
    Αυτο με τα δειγματακια ειναι οντως πολυ σπαστικο!
    Οσο για το λιποζαν, γενικοτερα αυτα της απιβιτα το σχημα τους ειναι λιγο ζαβο οποτε μην αγχωνεσαι, μαλλον δν ειναι θεμα του φαρμακειου.
    Φιλια πολλα!
    Ελενα απο http://whenelenametbeautyy.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έκανα κι εγώ παραγγελία από το συγκεκριμένο φαρμακείο λόγω του -40% που είχε στην apivita. Κατά την άποψή μου είναι από τα καλύτερα online φαρμακεία. Μου έστειλαν το πακέτο μου σε 2 ημέρες (την προηγούμενη φορά που είχα παραγγείλει μου το είχαν στείλει σε μια μέρα αλλά τώρα με την προσφορά πρέπει να έγινε πανικός οπότε τους δικαιολογώ, επίσης μένω εκτός Θεσσαλονίκης) και επειδή κάποιο από τα προϊόντα που παρήγγειλα είχε τελειώσει με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν σχετικά και μου πρότειναν κάτι αντίστοιχο χωρίς όμως να με υποχρεώσουν να το πάρω. Το δέμα ήταν άψογο και περιείχε αρκετά δειγματάκια μεταξύ των οποίων και μια κρέμα μαλλιών στα 50ml κάτι που μου άρεσε πολύ. Ενώ από κάποιο άλλο φαρμακείο που ψωνίζω πιο τακτικά λόγω του ότι έχει κάποιο προιόν που δεν το βρίσκω εύκολα, συνήθως μου βάζουν ένα το πολύ δύο δειγματάκια και πολλές φορές και καθόλου. Οπότε θεωρώ ότι μάλλον ετοίμασαν βιαστικά το δικό σου κουτί και δεν έβαλαν δειγματάκια. Όπως και να 'χει, εύχομαι να χαρείς τα πραγματάκια που πήρες και συγνώμη για το μεγάλο σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου! Ίσως να το ετοίμασαν βιαστικά, δεν ξέρω. Μπορεί στο μέλλον, αν έχουν πάλι καμιά καλή προσφορά, να δώσω μια ακόμη ευκαιρία. Πάντως η πρώτη εικόνα δεν ήταν και πολύ θετική...

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία η παρουσίαση σου! Εύχομαι να τα χαρείς όλα. Λατρεύω τις μάσκες από apivita! Η αλήθεια είναι ότι πως δεν έχω δοκιμάσει αυτή με το μύρτιλλο και το φραγκοστάφυλο και τις ζήλεψα πολύ! Χαίρομαι πολύ που σε ανακάλυψα. Πολλά φιλιά
    Marylooo
    από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Τις λατρεύω κι εγώ τις μάσκες Apivita! Όταν τις δοκιμάσω θα κάνω οπωσδήποτε review.
      Προσπαθώ να γίνω μέλος στο blog σου αλλά δε μπορώ. Θα προσπαθήσω και αργότερα!
      Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό. Λήγει σε 2 ώρες!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα! Είναι θέμα του google, και είμαι πολύ στεναχωρημένη για αυτό :(. Βρήκα μία λύση αν θες ρίξε μια ματιά εδώ:
      http://marylooo.blogspot.gr/2015/10/blog.html
      Πολλά φιλιά

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...