Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Bioten CC Cream

Καλησπέρα!!!! Σήμερα θα σας κάνω ένα Review για την πολυσυζητημένη cc cream* της Bioten!

cc cream review

Έρχεται σε πολύ ωραία συσκευασία με καπάκι που κλείνει πολύ καλά οπότε δεν υπάρχει ο φόβος να χυθεί. Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις- light και medium, έχει SPF20 και είναι στα 50ml.

Είναι πολύ ενυδατική, δίνει μια ελαφριά-μέτρια κάλυψη και δίνει μια ομοιομορφία στο δέρμα.

Όσον αφορά την διάρκεια, αυτό νομίζω ότι εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος του καθενός. Εγώ έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα οπότε σχεδόν τίποτα δεν μένει για πολλή ώρα. Η συγκεκριμένη μου βγάζει λιπαρότητα οπότε την σετάρω πάντα με πούδρα αλλά και πάλι δεν μου κρατάει πολύ. Για πιο ξηρές επιδερμίδες, όμως, νομίζω ότι είναι ιδανική.

Είναι πολύ οικονομική όπως είναι άλλωστε και όλα τα προϊόντα της Bioten.

Έχετε δοκιμάσει αυτή ή κάποια άλλη CC cream;


* cc= color corrector


6 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη CC κάθε μέρα και μου αρέσει πάρα πολύ! Εμένα, βέβαια, επειδή έχω κανονική επιδερμίδα μου κρατάει αρκετή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφ άρα εγώ που έχω πολύ λιπαρό δέρμα καλύτερα μάλλον να την ξεχάσω :( Ελπίζω να βγάλουν και για λιπαρές επιδερμίδες κάποια στιγμή! Φιλιά Μελίνα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι είμαστε αδικημένες εμείς με λιπαρό δέρμα.. Δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να μου ταιριάξει απόλυτα είτε σε κρέμα είτε σε foundation. Η συγκεκριμένη cc δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε.. Η bb της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες ήταν αρκετά καλή, αν θες δοκίμασέ την.. ;)

      Διαγραφή
    2. Έχει οινόπνευμα και μάλιστα πρέπει να έχει αρκετό, γιατί μυρίζει έντονα οινόπνευμα, οπότε δεν το ρισκάρω να τη χρησιμοποιήσω! Τώρα χρησιμοποιώ τη cc της Youth Lab για λιπαρά δέρματα και μου αρέσει, δεν είναι τέλεια, αλλά μου αρέσει πολύ :)

      Διαγραφή
    3. Ναι μυρίζει λίγο έντονα, αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ούτε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Πώς σου φαίνεται η cc της YouthLab; Βγάζει λιπαρότητα;

      Διαγραφή
    4. Είναι αρκετά καλή της youthlab, αν τη σετάρω με πούδρα δε σπάει και αυτό είναι μεγάλο συν! Λιπαρότητα θα βγει, αλλά σκέψου ότι εγώ είμαι πολύ λιπαρή!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...