Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Apivita masks review

 Γειά σας!! Πώς είστε; Έχω καιρό να κάνω review, γι'αυτό σας έχω ένα τριπλό! 3 μάσκες προσώπου από την αγαπημένη Apivita. Αυτή την περίοδο άρχισα να χρησιμοποιώ κι άλλες τις οποίες θα αναφέρω σε επόμενη ανάρτηση, εξού και ο τίτλος "Μέρος 1".

Η πρώτη μάσκα που αγόρασα ήταν αυτή με βασιλικό πολτό την οποία λάτρεψα κυριολεκτικά. 

Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω άλλες 3.

Η πρώτη, λοιπόν, είναι η μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα. Είναι για αφυδατωμένες επιδερμίδες, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη και μυρίζει πάρα πολύ ωραία.

apivita μάσκα με θαλάσσια λεβάντα

Επόμενη μάσκα είναι η αντιρυτιδική και συσφικτική μάσκα με σταφύλι. Το σταφύλι σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α και Ε συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων και γραμμών έκφρασης, ενώ τα φυτικά έλαια ελιάς και ηλίανθου έχουν ενυδατικές ιδιότητες και προσφέρουν ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Μ'αρέσει πολύ που έχει μικρούς κόκκους και μυρίζει τέλεια!!

apivita σταφύλι

Τέλος, είναι η μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με αγγούρι. Είναι κυρίως για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες, αφυδατωμένες καθώς και για πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Το εκχύλισμα αγγουριού ενυδατώνει, αναζωογονεί και χαρίζει φρεσκάδα στην αφυδατωμένη επιδερμίδα. Τα έλαια jojoba και αβοκάντο θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα και το αιθέριο έλαιο γεράνι προσφέρει ενυδάτωση και τόνωση στην επιδερμίδα. Αυτή η μάσκα δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θεωρώ ότι έδινε μεγάλη ενυδάτωση και μύριζε πολύ άσχημα.

apivita αγγούρι


Μόλις δοκιμάσω και τις υπόλοιπες μάσκες θα σας πω την γνώμη μου. Μέχρι τότε, πολλά φιλιά!

5 σχόλια:

  1. Την μάσκα με τη θαλάσσια λεβάντα θέλω πολύ να την δοκιμάσω. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ αυτή με την πράσινη άργιλο η οποία είναι εκπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λατρευω τθς μασκες της apivita..εχω κανει και γω ενα ποστ με ΟΛΛΕΣ oσες εχω δοκιμασει..η αγαπημενη μου ολων ειναι αυτη με το πορτοκαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτή με τη θαλάσσια λεβάντα μου καίει το δέρμα :( Έχω λιπαρό, ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα και λατρεύω τις μάσκες με πρόπολη, πράσινη άργιλο και ρόδι! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα !! Συμφωνώ πολύ με την συλλογή ! Η γυναίκα μου είναι πολλά χρόνια καταναλωτής σε ενυδατικές κρέμες προσώπου ! Θα το εκτιμήσει πολύ το άρθρο σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...