Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Lorvenn Exotic Oil Intensive Care

 Πριν 2 μήνες αγόρασε η μητέρα μου το εν λόγω λαδάκι το οποίο περιέχει Argan Oil, Abyssinian Oil, Monoi De Tahiti Oil, Vitamins E & F και UV φίλτρα, για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά της. Έτσι, είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω κι εγώ.

exotic oil intensive

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι η πολύ ωραία luxurious συσκευασία του η οποία έχει και αντλία. Το δεύτερο πράγμα είναι ότι περιέχει όλα αυτά τα έλαια που ενυδατώνουν τα μαλλιά, τα κάνουν να λάμπουν κλπ. Το τρίτο πράγμα είναι το μεθυστικό, το λιγότερο που μπορώ να πω, άρωμά του. Αυτό που κυριαρχεί είναι η γαρδένια. Μυρίζει θεϊκά!! Και το τέταρτο είναι η υφή του- είναι λίγο πιο παχύρρευστο από άλλα λάδια αλλά δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά.

Το Intensive Care είναι για ξηρά μαλλιά. Προσφέρει εντατική θρέψη, άμεση λείανση, ενισχυμένη λάμψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών, αντηλιακή προστασία, βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση, μεταξένια απαλότητα, ενισχύει την τρίχα και αποτρέπει το σπάσιμο αλλά βοηθά και στην αποκατάσταση της ψαλίδας. Υπάρχει και το daily care για καθημερινή περιποίηση και για όλους τους τύπους μαλλιών.

Πώς χρησιμοποιείται:
Πριν το λούσιμο, μετά το λούσιμο, πριν το πιστολάκι, μετά το πιστολάκι ανάλογα αν θέλεις ενυδάτωση ή λάμψη. Φυσικά εγώ το χρησιμοποιώ και πριν το πιστολάκι και μετά. Δεν χρειάζεται πολύ προϊόν. Εγώ που έχω μακριά μαλλιά, πατάω την αντλία 2 φορές. Η τιμή του είναι στα 12€ περίπου, λίγο πιο ακριβό από άλλα λάδια μαλλιών αλλά είναι τέλειο!

Εσείς το έχετε χρησιμοποιήσει; Πώς σας φάνηκε;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...