Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Apivita Face Scrub με ελιά

Γεια σας! Σήμερα σας έχω review!!

Το προηγούμενο scrub που χρησιμοποιούσα ήταν της Seventeen με κόκκους jojoba το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ και το χρησιμοποιώ χρόνια. Αυτό το scrub όμως, νομίζω ότι είναι πιο ισχυρό-αν μπορώ να το πω έτσι. Καθαρίζει σε βάθος και νιώθω το δέρμα μου πιο καθαρό σαν να έχουν απομακρυνθεί όλα τα νεκρά κύτταρα. Γι' αυτό και είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες.
Η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση και αυτό σίγουρα είναι πολύ θετικό. Επίσης δεν έχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.



Πώς το χρησιμοποιώ;
Καταρχάς ρίχνω λίγο ζεστό νερό στο πρόσωπο για να ανοίξουν οι πόροι. Με το scrub κάνω  μασάζ σε όλο το πρόσωπο και μετά το ξεπλένω με χλιαρό προς κρύο νερό. Αυτό το κάνω μία φορά τη βδομάδα.

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, δε μου αρέσει το γεγονός ότι δεν είναι γεμάτο όλο το σωληνάριο. Παρ'όλα αυτά μου αρέσει πολύ σαν προϊόν οπότε θα το αγοράσω πάλι μόλις μου τελειώσει.


*Πλέον κυκλοφορεί σε πιο ωραία συσκευασία (50ml) 


apivita ελιά


Εσείς ποιο scrub για το πρόσωπο χρησιμοποιείτε;;


4 σχόλια:

  1. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά θέλω καιρό τώρα να το δοκιμάσω!!Πολύ ωραίο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Να το δοκιμάσεις γιατί είναι εξαιρετικό! :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ και είναι πάρα πολύ καλό! Αλλά εγώ θα κάνω μια φορά στις δύο βδομάδες, οπότε δεν μου τελειώνει αμέσως. Είναι πάντως λίγη η ποσότητα, αλλά επειδή μου κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα το προτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα οπότε χρειάζεται να το κάνω πιο συχνά.. Νομίζω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά και παρ'όλο που είναι σε μικρότερη ποσότητα και λίγο πιο ακριβό από άλλα, θα το ξαναπάρω σίγουρα. Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...