Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Haul ofarmakopoiosmou.gr

Καλησπέρα σας! Καλή χρονιά!!
Ελπίζω να περάσατε τέλεια τις γιορτές και να ξεκουραστήκατε. Εγώ, πάντως, πέρασα πολύ ωραία και ξεκουράστηκα αρκετά. Και φυσικά αγόρασα και κάποια ωραία πραγματάκια σαν δώρο στον εαυτό μου... ;)

Καταρχάς, μπήκα σε διάφορα site για να δω τιμές από διάφορα προϊόντα και κατέληξα στο www.ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο είχε τις καλύτερες ή τουλάχιστον από τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα που ήθελα σε σχέση με άλλα site (αν και το σετ Κορρέ για το οποίο θα σας μιλήσω παρακάτω δεν ήταν από τα πιο φθηνά που υπήρχαν). Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και απάντησαν αμέσως στις ερωτήσεις μου. Ένα πολύ θετικό στοιχείο ήταν ότι πάνω από 30ευρώ είναι δωρεάν τα μεταφορικά και φυσικά το ότι το δεματάκι το παρέλαβα σε λιγότερο από 1 βδομάδα.

Πάμε να τα δούμε όμως.....

Το πρώτο προϊόν που πήρα ήταν το Apivita Fase Scrub με ελιά.


Αν και δεν με ενθουσίασε σε πρώτη φάση η ελιά, τώρα που το δοκίμασα έχω να πω ότι είναι εκπληκτικό προϊόν.  Η τιμή του ήταν στα 6,5 ευρώ με την έκπτωση.


Ένα άλλο προϊόν της Apivita είναι η μάσκα με βασιλικό πολτό.


Μυρίζει εκπληκτικάααα! Νιώθω τόσο απαλό το δέρμα μου με αυτό το προϊόν. Η τιμή του ήταν στα 6,5 ευρώ με την έκπτωση.


Φυσικά δε θα μπορούσα να μην βάλω στην παραγγελία μου και το σετ gel καθαρισμού και τονωτική λοσιόν της Apivita. Η τιμή του ήταν μόλις στα 10,40ευρώ. Μυρίζει σχετικά ωραία αν σας αρέσει η μυρωδιά του κίτρου, και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.




Και το τελευταίο προϊόν είναι το σετ ενυδατικής κρέμας και κρέμας ματιών από τον Κορρέ. Είναι πάρα πολύ ενυδατικές και μυρίζουν άγριο τριαντάφυλλο. Είναι τέλειες! Η τιμή τους 12,22ευρώ αν και όπως προείπα το βρήκα σε άλλο site στα 9,61 ευρώ.


 Θα κάνω αναλυτικά review για καθένα από αυτά οπότε stay tuned! :)



1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία δωράκια εκανες στον εαυτό σου!Συμφωνω πως η κρέμα τ Κορρέ ειναι εξαιρετική και επίσης η apivita εχει πολυ καλές τιμές αν σκεφτεί κανεις πω συνήθως όλα αυτα τ φυτικά προιοντα ειναι πανάκριβα.Φιλακια
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...