Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Bioten αναζωογoνητικό γαλάκτωμα για κανονικό δέρμα


Το γαλάκτωμα της Bioten με lime και κυδώνι μου ταίριαξε πάρα πολύ γιατί καταρχάς μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φρουτένια του μυρωδιά (ακόμα και τον χειμώνα που συνήθως προτιμώ πιο γλυκές μυρωδιές πχ. βανίλια, σοκολάτα, μπισκότο, καρύδα). Επίσης, απορροφάται πολύ γρήγορα και ενυδατώνει το δέρμα. Δεν αφήνει καμία λιπαρότητα και φυσικά δεν έχει όλα αυτά τα βλαβερά συστατικά πχ parabens και είναι parafin & colorant Free.

bioten review quince

Το καθαρό αιθέριο έλαιο lime βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας έχοντας ταυτόχρονα αναζωογονητική επίδραση στο μυαλό και το σώμα.
Το εκχύλισμα κυδωνιού αποκαθιστά την ισορροπία της υγρασίας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για μία αίσθηση τέλεια απαλού δέρματος χωρίς λιπαρότητα.

Η σειρά διαθέτει ακόμη 4 προϊόντα (το γαλάκτωμα εντατικής ενυδάτωσης για ξηρό δέρμα με γιαούρτι και εκχύλισμα bamboo, το γαλάκτωμα αναδόμησης-θρέψης για πολύ ξηρό δέρμα με εκχύλισμα βαμβακιού και ρυζιού, το συσφικτικό γαλάκτωμα με έλαιο μανταρινιού και το γαλάκτωμα μεταξένιας λάμψης για κανονικό προς ξηρό δέρμα με έλαιο Macadamia)


Περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρεία και τα προϊόντα της θα βρείτε εδώ


Πολλά φιλιά!


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

BornPrettyStore Review


Καλησπέρα κορίτσια!
Το σημερινό post είναι ένα review για κάποια πραγματάκια που μου έστειλε το bornprettystore.com

Αυτό το site διαθέτει τα πάντα! Από δαχτυλίδια, πινέλα και σκιές ματιών, προϊόντα για νύχια μέχρι ρούχα, πράγματα για το σπίτι και πολλά άλλα με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.

bornprettystore jewellery

Μου είπαν να διαλέξω ό,τι θέλω μέχρι $10 και αποφάσισα να επιλέξω κάποια κοσμήματα τα οποία ήταν αρχικά 5 και κόστιζαν $9. Και λέω αρχικά, γιατί τελικά μου έστειλαν τα 4. Και εκτός από αυτό, το δαχτυλίδι ήταν σε διαφορετικό χρώμα από αυτό που διάλεξα.
Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι επειδή το βραχιολάκι ήταν out of stock θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να καθυστερήσουν το πακέτο και το έστειλαν χωρίς αυτό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να με ενημερώσουν και να μου προτείνουν να διαλέξω κάτι άλλο, αφού έτσι τελικά το κόστος όλων ήταν $7! Εν πάσει περιπτώσει, τα πραγματάκια που διάλεξα θα τα δείτε παρακάτω.
Η ποιότητά τους είναι όπως αυτή του ebay ,αν έχετε αγοράσει ποτέ από εκεί. Εγώ έχω πάρει πολλές φορές και μου αρέσουν γιατί υπάρχουν άπειρα σχέδια και σε πολύ καλές τιμές.

Συνολικά όλα αυτά που διάλεξα μου άρεσαν πολύ (ειδικά τα 2 πρώτα δαχτυλίδια τα φοράω συνέχεια!!) όπως επίσης και το customer service το οποίο απαντάει σχεδόν αμέσως στα email. Με έχει απογοητεύσει λίγο το σκηνικό που σας ανέφερα, αλλά κατά τ'άλλα νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό site με πολλή μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλές τιμές.
Σας έχω και ένα κουπονάκι για 10% μείωση στις αγορές σας!!


Αυτά από μένα. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε αν έχετε αγοράσει από αυτό το site και πώς ήταν τα προϊόντα που πήρατε!


$3 --->> εδώ


 $2 --->> εδώ


 $1--->> εδώ


$1 --->> εδώ


Και το βραχιολάκι που ήταν out of stock  και ήταν αυτό που ήθελα περισσότερο :((((

$2 --->> εδώ


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

L'Oreal ντεμακιγιάζ και γαλάκτωμα καθαρισμού

Ακόμη ένα Review, το οποίο άργησα πολύ να κάνω. Αφορά σε 2 προϊόντα της L'Oreal και πάμε να σας πω αναλυτικά για το καθένα.


Το πρώτο είναι το L'Oreal Ideal Fresh γαλάκτωμα καθαρισμού.

loreal makeup remover

Είναι για κανονική και μικτή επιδερμίδα με ενεργό συστατικό το σαλικυλικό οξύ για καθαρισμό σε βάθος γιατί όπως ξέρετε οι λιπαρές επιδερμίδες βγάζουν και αρκετό σμήγμα και χρειάζεται ακόμα και 2 φορές τη μέρα ο καθαρισμός, όχι μόνο για το μακιγιάζ αλλά και για τους ρύπους που φράσουν τους πόρους. Επίσης, έχει αντιβακτηριδιακή δράση έχοντας σαν συστατικό το σαλικυλικό οξύ που απομακρύνει φυσικά τα μικρόβια. Είναι ένα πολύ ωραίο γαλάκτωμα που αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ.


Το δεύτερο προϊόν είναι το L'Oreal Απαλό Ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών.

loreal ντεμακιγιάζ ματιών

Δυστυχώς, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, μου έχει τελειώσει και είχα ξεχάσει να το βγάλω φωτογραφία αλλά σας βάζω μια που βρήκα από το google για να δείτε τις 2 φάσεις του.


Είναι ένα διφασικό ντεμακιγιάζ, ειδικό για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής. Η πιο σκούρα φάση, πλούσια σε απαλά έλαια, απομακρύνει αποτελεσματικά τα αδιάβροχα και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Η διαφανής φάση είναι μια πολύ απαλή λοσιόν που χαρίζει ευχάριστη και δροσερή αίσθηση.

Το ανακινείτε καλά για να ενωθούν οι δύο φάσεις και βάζετε σε ένα βαμβάκι.

Βγάζει αρκετά καλά το μακιγιάζ αλλά έχω δοκιμάσει και καλύτερα όπως πχ. το αντίστοιχο της Seventeen και θα μπορούσα να πω και το Garnier Express 2 σε 1 (αν και το χρησιμοποιώ λίγο καιρό). Επίσης, το στόμιό του με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί μόλις πας να το βάλεις στο βαμβάκι τρέχει από παντού.



Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια είναι η γνώμη σας;


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Bioten Scrub με μέλι και κουκούτσι βερύκοκου

Αυτό το προϊόν μπήκε δικαίως στα αγαπημένα του μήνα! Το χρησιμοποίησα ανελλιπώς όλο τον μήνα γιατί μου άρεσε η ήπια απολέπιση που έκανε.


bioten apricot scrub

Παρ'όλο που έχω λιπαρή επιδερμίδα και χρειάζομαι πιο βαθιά απολέπιση, μου άρεσε πολύ αυτή η απολεπιστική κρέμα γιατί αν και δεν απολεπίζει βαθιά, ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό και δεν είναι καθόλου λιπαρό.


bioten απολέπιση

Περιέχει μικρούς κόκκους και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Μυρίζει πάρα πολύ ωραία, κυρίως μέλι, είναι 100% φυσική, δεν έχει parabens, parafins και είναι πολύ οικονομική (περίπου 4€) !

Το μέλι, ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας, βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας, ενώ οι κόκκοι από κουκούτσι βερύκοκου διασφαλίζουν μία ήπια απολέπιση, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας.

Την χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ, αφού έχω ξεβαφτεί, για να καθαρίσω καλά το πρόσωπο και να συνεχίσω με την ενυδατική μου.

Τώρα που έχει αρχίσει να χειμωνιάζει, το δέρμα μου γίνεται λίγο πιο ξηρό, οπότε θέλω να δω αν δίνει κάποια extra ενυδάτωση και γενικά αν κάτι κάτι παραπάνω..

Αυτά από μένα! Φιλιά! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...